Textíliák az apartmanjainkban….

avagy mi van a lakberendezési üzleteken túl?

5 szempont, amiről minden gondos házigazdának tudnia kell!

Az apartmanokba a textíliák kiválasztása nagyon más szempontok szerint zajlik, mint amikor otthonra veszünk egy cuki, színes, vicces törölközőt vagy ágyneműt. Ha megértjük a textília körforgását, rögtön megértjük azt is, hogy életveszélyes csak a beszerzésre koncentrálnunk.

Ennek a körforgásnak ugyanis a beszerzésen túl még további stratégiai pontjai vannak:

1.beszerzés

2.tárolás

3.beteszem a szobákba

4.használja a vendég

5.mosatás

Itt zárul a kör, mert idővel újra beszerzésre kerül a sor. Pótolni kell majd tudni mindent ugyanolyan minőségben, színben, méretben, mint az első beszerzéskor, ha igazán oda akarunk figyelni az összképre, a lakásunk arculatára, a vendégeink kényelmére.

Amikor választunk, mind az öt pontot egyszerre kell észben tartanunk és ezeknek megfelelően a legoptimálisabb megoldást kell megtalálnunk, és higgyétek el, nem lesz elég, hogy a textília ugyan olcsó volt, de nem színtartó vagy nem tudunk két év múlva ugyanolyat vásárolni, mert már nincs. Vagy épp már húsz mosás után megy tönkre és szakad, hasad. Ha a frottír szála kihúzódik, nem szívja  a nedvességet,  a lepedő gyűrődik, és állandó harcban kell állnunk a mosodával vagy épp nekünk okoz extra munkát  a textíliák kezelése.

Az sem mindegy mennyit veszünk egy-egy textíliából. Vannak ugyan tapasztalati számok, és biztos mindenki hallott már a 3-4 szeres forgóról, de mégis mit jelent ez, mire figyeljünk, és mekkora mennyiséget kell tartsunk, hogy minden vendég, mindig friss textíliában aludhasson, és mi se tépjük ki minden hajunk szálát, amikor a mosoda nem időben hozza a mosott ágyneműket, vagy félve, de bevallja, hogy eltűnt, felszívódott, nem találja a mienket. Ezekhez a helyzetekhez, hogy lőjük be az optimális készletet?

Ha már beszereztük és kellő mennyiségben van hófehér ágyneműnk…. apropó fehér vagy színes? Mintás vagy minta nélküli? Krepp vagy vászon? Szatén, damaszt, pamut vagy kevert szálas? Cippzáras vagy a tépőzáras legyen vagy egyik se, de akkor mi? Ezer kérdés, amit egyszer végig kell gondolnunk és a döntésünk előtt sokkal több információ kell, mint csupán a megvásárolandó termék ára.

Ezekben a kérdésekben segít a Vebra-Textil eligazodni neked is 2017. szeptember 9-én az Első Apartmankiadó Konferenciánkon, ahol hasznos, textíliákkal, mosatással kapcsolatos tudnivalókat osztanak meg a cég képviselői kezdő és gyakorló házigazdákkal egyaránt.

A konferencián elmondják, hogy mitől jó egy törölköző és miért ne vegyünk soha gombos ágyneműhuzatot, tollpárnát. Mikor lehet megoldás egy jó minőségű gumis lepedő és miért nem kidobott pénz, amit matracvédőkre költünk.

Sőt, ez még nem minden! A konferencián részt vevő apartmankiadók nem csak hasznos tippeket kapnak majd, hanem személyesen megtekinthetik termékkínálatukat és külön a konferenciára összeállított kedvezmény-csomagjaikból is választhatnak.

Úgyhogy ne maradj le te sem, véglegesítsd jelentkezésed most a konferenciára!

Ne feledd, Magyar ApartmanKiadók Egyesületi tagként 5.000 Ft kedvezménnyel tudsz részt venni a szakmai rendezvényen!

Klikk: ELSŐ APARTMANKIADÓ KONFERENCIA

Posted by Magyar ApartmanKiadók Egyesülete on Freitag, 25. August 2017

Ha hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést, kérlek nyomj egy Tetsziket, de annak is nagyon örülök, ha megosztod az ismerőseiddel, barátaiddal!

Kövess a Facebookon is, ahol kommentelni is tudsz! Ne a büntetésekre költsd a bevételed, itt vagyunk és segítünk.

TALÁLKOZZ VELÜNK SZEMÉLYESEN KÉPZÉSEINKEN!

RÖVIDTÁV (AIRBNB, BOOKING ÉS TÁRSAIK):

Rövidtávú lakáskiadás előadás tematika és jelentkezés

Rövidtávú lakáskiadás gyakorlati tréning

HOSSZÚTÁV:

Hosszútávú lakásbérbeadás előadás tematika és jelentkezés

Comments are closed.