Ágyneműk, huzatok, lepedők, matracvédők

Kínálatunkban meghatározóak a műszáltöltettel készült (műszálgolyó, kártolt szilikonszál, szilikongolyó) ágyneműk, hisz ezek nem váltanak ki allergiás reakciókat, kényelmes és komfortos alvást biztosítanak. A borítóanyag lehet igény szerint angin vagy kevertszálas vászon, esetleg mikroszálas textília.

Szállodák, panziók elsősorban a könnyebb kezelhetőség miatt fehér színű ágyneműhuzatokat, lepedőket keresnek, nagyobb rendelési tétel esetében azonban színes, elsősorban pasztellszínű huzatok festése, gyártása is megvalósítható.

A bújtatós kivitelt javasoljuk vevőinknek, de az exkluzívabb, angol széllel készült párnahuzatokat is elkészítjük. A szálláshely logóját a szőtt címkén lehet feltüntetni vagy kérésre belehímezzük az elkészült textíliába. A lepedők, gumis lepedők szintén kevertszálas, esetleg 100% pamut alapanyagokból, szimpla vagy duplaágy méretben fordulnak elő leggyakrabban.

A matracok védelme érdekében javasoljuk vevőinknek a matracvédők beszerzését is. Kivitel és anyag tekintetében is nagy a választék, így mindenki találhat igényének elképzelésének megfelelőt.

BÉRTEXTÍLIA IGÉNYÉVEL KAPCSOLATBAN KERESSENEK BENNÜNKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Vebra 2006. Kft. / Budapest
Kapcsolattartó:Tóth Monika
Mobil: + 36 20 32 56 123
E-mail: hoteltextilia@gmail.com
Fax: +36 1 359-8257Maruzs-Reményi Mónika
Mobil: + 36 30 37 57 471
E-mail: hoteltextilia.vebra@gmail.com
Fax: +36 1 359-8257http://www.vebra-textil.hu/