Gyakorlati tréning ÁSZF

1) A tréning helyszíne, időpontja:

  • Időpont: 2016. november 10. 10:00 – 16:00 regisztráció, eredeti számlák átvétele: 9:45-től
  • Helyszín: Nyugati Oktatási Központ (Térkép, megközelíthetőség)
  • Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 9. (Alexandra Könyvesház mellett) 32-es kapucsengő, III. emelet

2) Részvételi díj, lemondás:

  • 2016. október 26. 16h előtti befizetés/utalás* esetén 17.500 Ft + Áfa, azaz 22.225 Ft / fő*
  • 2016. október 26. 16h utáni befizetés/utalás* esetén: 20.500 Ft + Áfa, azaz 26.035 Ft / fő

*A befizetés/utalás időpontja, tehát NEM a jelentkezés elküldésének időpontja. 

Ne maradj le! A férőhelyek száma ismét korlátozott, jelentkezésed a részvételi díj befizetése után, érkezési sorrendben tudjuk visszaigazolni és biztosítani, a késedelmes jelentkezéseket és befizetéseket férőhely hiányában elutasíthatjuk!

Lemondási feltételek: a jelentkezés a tréning előtti 5. munkanapig mondható le, ekkor a tréning teljes befizetett díját visszatérítjük. A tréning előtti 5. munkanaptól a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni, csak amennyiben túljelentkezés és késedelmes utalás miatt a mi részünkről nem tudjuk fogadni a jelentkezésed!
A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezést bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb. miatt)

3) Házirend
• Regisztráció: 9:45 – 10:00 között.
• A tréningre a helyeket nem a megrendelés, hanem a befizetés sorrendjében tudjuk kiadni. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
• A tréning alatt kérjük a mobiltelefonokat kikapcsolni.
• A tréning ideje alatt videó vagy hangfelvételt a szervezők engedélye nélkül készíteni szigorúan tilos!
• A tréning során a szervezők fotókat készíthetnek. A részvétellel hozzájárulsz, hogy szabadon publikálhassuk ezeket a fotókat. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép kerüljön ki, kérjük ELŐRE jelezd a rendezvény napján, a tréning kezdete előtt a regisztrációnál!

4) Adatvédelmi irányelvek
A tréningre való jelentkezés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át. Az ingatlankiadasokosan.hu weboldal adatkezelője Istenes Mária Éva, a tárhely szolgáltatója a Tárhelypark Kft. Az adatokat a Listamester (Bithuszárok Bt.) szerverein tároljuk, illetéktelen, harmadik személy nem férhet az adatokhoz. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83794/2015. Írásban bármikor kérheted adataid törlését a hírlevélre feliratkozók csoportjából az info@ingatlankiadasokosan.hu címre küldött levélben, vagy az általunk kiküldött hírlevelek alján olvasható „leiratkozom” gomb megnyomásával.

5) Szerzői jog
A tréningen elhangzottak, illetve kiosztott anyagok az előadók szellemi tulajdonát képezik. Azokat oktatási célra felhasználni, terjeszteni a szervező engedélye nélkül tilos!

6) Egyéb rendelkezések
Szervező fenntartja a jogot az előadások témájának, kezdési időpontjának és helyszínének a megváltoztatására!