Rólunk

real estate2Vagyontárgyaink közül általában az ingatlan a legnagyobb értékünk, és ha olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy megüresedett teljes ingatlannal, vagy akár csak egy szobával rendelkezünk, akkor nem árt tudni, hogy pontosan milyen módon is hasznosíthatjuk úgy, hogy adózási kötelezettségeinknek is eleget téve, az a legjövedelmezőbb legyen. Ha mindezt pedig még élvezettel is tesszük, akkor igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

Az ingatlankiadási és bérbeadási piac változásait folyamatosan nyomon követjük, a leghatékonyabb marketing-lehetőségeket részletekbe menően nem csak ismerjük, de sikeresen alkalmazzuk is, az adózás és ingatlanjog területén naprakész szakmai tudással és gyakorlattal rendelkezünk. 

Előadásainkon azoknak az ingatlantulajdonosoknak adunk át naprakész tudást, akik rövid- vagy hosszútávon adják ki, illetve bérbe a lakásukat, és a hasznos marketing tanácsok mellett érthető jogi és adózási ismeretekre is szeretnének szert tenni. 

Aktuális előadásaink, képzéseink listáját itt találod: 

ELŐADÁSOK, KÉPZÉSEK

Ne feledd, minden újdonságról és hasznos információról a BLOGON olvashatsz.

Csapatunk:

 

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj nekünk az info@ingatlankiadasokosan.hu címünkre, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!