Ők már találkoztak velünk

TV2 Tények: 2017. február 11. Videóért klikk a képre:

Valcsi3

TV2 Tények: 2017. január 15. Videóért klikk a képre:

Valcsi1

TV2 Tények: 2016. november 3. Videóért klikk a képre, 21:30-nál kezdődik a riport:

tv

Portfolio Lakás Kiállítás és Vásár: 2016. szeptember 16 – 18. 

Tanácsadói pult és előadás: Dilemma: Rövidtávon turistáknak, vagy hosszútávon bérlőknek adjuk ki a lakásunkat?

Panelbeszélgetés: Tippek és tanácsok lakáskeresőknek és eladóknak – mire érdemes odafigyelni?
A teljes program az alábbi linken érhető el: PROGRAM

port5

RTL Klub Híradó: 2015. július 13. Videóért klikk a képre:

Marcsi3

a

a

a

a

RTL Klub Híradó: 2015. augusztus 2. Videóért klikk a képre:

Valcsi4

a

a

a

a

M1 Reggeli műsor, Videóért klikk a képre, riport 44:25-től

reggel4a

Újságcikkek, klikk a képekre a teljes cikkekért:

hvghu-logonapiotthonterkep logoinforadiovashírvs1figyelofacebook_logologo

images

Rólunk mondták:

“Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam az előadásokat, örülök, hogy rátok találtam.” – Juli

“Profi előadások, felkészült, gyakorlatias csapat! Mindenkinek ajánlom akit érdekel a téma!” – Anett

“Bár már 4 éve foglalkozom rövidtávú lakáskiadással, mégis nagyon hasznos volt az előadás. Végre összefoglaltátok a legfontosabb dolgokat és rájöttem, hogy mit csináltam rosszul. Még nem tettem rendbe a dolgaimat, de most már látom, hogy hogyan lehet jól csinálni. A forgalmam az idén megnőtt, köszönhetően a Tőletek kapott tanácsoknak. Csak így tovább és örülök, hogy találkoztunk.” – Judit

“Az Ingatlankiadás Okosan előadást csak ajánlani tudom mindenkinek, aki rövidtávú lakáskiadásban gondolkozik. Az előadás nagyon logikusan és átláthatóan gyűjtötte össze a szükséges információkat és jogszabályokat, így nagyon sok időt és félreértést spórolt meg. Ami pedig kiemelkedő és számomra a legpozitívabb, az az előadás utáni további segítségnyújtás és támogatás ( akár Marcsiék felől, akár a zárt group más tagjai felől). Így akkor sincs elveszve az ember, ha az előadás után hetekkel, hónapokkal kerül szembe egy új kérdéssel vagy problémával. Akkor is van kihez fordulni! Több ilyen segítőkész kezdeményezésre lenne szükség, mint az Övék! Nagyon köszönöm mindent!”  – T. T.

“Az elméleti oktatás azért volt egyrészt hasznos számomra, mert egy összegzett, átfogó képet kaptam, hogy hogy is működik a rövidtávú ingatlankiadás, másrészt pedig részletesen elmagyarázták hogy mikor mit és hogyan csináljak. Nagyon sok hasznos információhoz jutottam anélkül, hogy nekem kellett volna összekeresgélnem jogszabályokat innen onnan. Az előadás jó hangulatban zajlik, és a legjobb, hogy utána bármikor lehet kérdéseket feltenni.” – S. Szilvia

“Nagyon örültem mikor a neten megtaláltam az “ingatlankiadás okosan” oldalt mert nagyon szeretnék törvényesen belevágni az Airbnb-be de sajnos senki nem tudott segíteni abban,hogy hogyan is lenne ezt jó elkezdeni. Ahogy elkezdtem olvasni Marcsi blogját iszonyatosan megörültem,hogy végre vannak olyan emberek akik ezt pontosan,pontról pontra tudják hogy működik és mivel lakást is adnak ki a gyakorlatban is rengeteg tapasztalatuk van. Marcsi irányított Valcsihoz aki mindenről felvilágosított,a rövidtávú kiadás törvényes hátterével kapcsolatban segített, megmutatott mindent, hogy milyen nyomtatványt hova kell vinnem, hogyan kell kitöltenem. Ennél részletesebb felvilágosítást nem is kaphattam volna, így most már tudom hogyan kezdjek neki a kis a bizniszemnek. Köszönöm szépen!” – B.E.

“Nagyon hasznos volt a tanácsadás! Sok információt össze lehet gyűjteni innen-onnan, de te végre összefoglalva, átláthatóan és nem utolsó sorban pontosan adtál képet a tevékenység szövevényes adózási szabályairól. Köszönjük!” – G&T

“Azért volt különleges az előadás, mert azok mellé az írott anyagok mellé amelyeket az internetről össze tudtunk szedni, gyakorlatból merített tudást adtak át olyanok, akik ezt első kézből tapasztalták. Átgondolt, rendszerezett, pontos információkhoz jutottunk. Köszönjük nekik!” – A.M.

“Rugalmas volt és gördülékeny a lebonyolítás és szemben más képzésekkel itt nem ér véget a történet a nap végén. Bármikor lehet kérdezni Marcsiéktól itt vagy akár privátban is, ami szerintem nagyon hasznos a gyakorlatban. Köszi!” – T.Z.

“Marcsiék elméleti előadása amellett, hogy jól felépített és minden kérdésre kiterjedő volt, rengeteg időt spórol meg azoknak, akik most szeretnék elindítani a rövidtávú lakáskiadást és azoknak is, akik már végzik ezt a tevékenységet. Sok hasznos infó mellett a jó hangulat is garantált! Ami pedig még fontosabb, hogy az előadás után is bármikor kérdezhetsz Tőlük, amire gyorsan válaszolnak! Köszönöm Nektek!” – S.E.

Az Ingatlankiadás Okosan előadáson szerzett ismeretanyag átfogó képet ad a rövidtávú ingatlanhasznosítással foglalkozók számára. Kellő betekintést enged mind az idevonatkozó szabályok ismeretébe, mind a gyakorlatban történő alkalmazásaik terén. Mindezen túlmenően pontos képet kapunk a jelenlegi piaci környezetről, illetve rávilágít azokra a pontokra ahol nehézséggel találhatjuk szembe magunkat, és ennek kezelésére is útmutatást ad. Mindent egybevetve meglátásom szerint az előadáson részt venni kiemelten hasznos. Én nagyon örülök, hogy részt vettem. Ami pedig “hab a tortán”, az, hogy a későbbiekben is valóban segítőkészen állnak bármilyen felmerülő probléma megoldásában. Én jó szívvel ajánlom minden ilyen területen tevékenykedő embernek, illetve vállalkozásnak. Olyanoknak akik pedig csak fontolgatják, azoknak pedig kiemelten hasznos lesz!” – Olivér

A mai világban a pontos, gyors információk aranyat ér, szó szerint aranyat. Nem kell keresgélni, sorban állni, fölösleges köröket futni, hiszen tálcán kínáljátok a szűk körben a speciális nekünk való infót. Részemről a feladathoz még fel kell nőnöm, hogy a kapott információt jól tudjam és gyorsan felhasználni.” – K.J.

“Jól és logikusan összeállított előadást hallottam, amivel rengeteg időt és utánajárást spóroltam. Külön hasznos, hogy része lettem a Marcsiék által létrehozott zárt közösségnek, ahol rengeteg hasznos információ cserél gazdát. Remek kezdeményezés, szuper csapat!:)” – H.Á.

“Teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatással, amit véleményem szerint pontosság, precizitás és naprakészség jellemez. Valéria világosan és nem utolsó sorban türelmesen magyaráz. Amit ezúton is szeretnék megköszönni. :) ” – L.Zs.