AJÁNLOTT PARTNEREINK

Turistáknak lakást kiadni tele van izgalmakkal és remek élményekkel, de azt is tudjuk, milyen fontos, hogy a házigazda minél gördülékenyebben és egyszerűbben tudja elvégezni a tevékenységgel járó fáradságos munkát.

Mivel eddig is rengeteg cég, szolgáltató keresett meg bennünket,  hogy rajtunk  keresztül szeretnék elérni vagy a házigazdákat, vagy a lakásokban megszálló vendégeket, úgy döntöttünk, egy szervezett, átlátható formában lehetőséget biztosítunk minden olyan cégnek, aki szolgáltatásával/termékével megkönnyíti a házigazda létet, vagy a házigazdán keresztül szeretne eljutni a lakásokban megforduló turistákhoz.

Szeretnénk, ha ez egy olyan összegyűjtött adatbázis lenne az oldalunkon, ahol kifejezetten olyan szolgáltatók jelennek meg, akiket mi is nyugodt szívvel ajánlhatunk a többi házigazdának, vagy a vendégeknek.

Hiszen mindannyiunk érdeke az elégedett vendég: így fog a vendég jó ajánlást írni rólunk, ezzel még több szállásfoglalásra tehet szert a házigazda, aki további vendégeknek tudja kiajánlani az adott cég szolgáltatásait. Egy kiegyensúlyozott, jól szervezett házigazdának pedig mindig szüksége van megbízható szolgáltatókra, akik megkönnyítik a munkáját.

Az alábbi képekre kattintva tudod megnézni a partnereink listáját, ha házigazdaként keresel szolgáltatókat (mosoda, transzfercégek, lakberendezők, stb.) akkor a HÁZIGAZDÁKNAK képre, ha a vendégeidnek szeretnél  megbízható szolgáltatókat ajánlani (gasztronómia, kultúra, turisztika támakörben), akkor a VENDÉGEKNEK képre klikkelj!

Az ajánlott partnerek listája folyamatos feltöltés alatt van, ha szeretnél ajánlani nekünk további szolgáltatókat, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot itt: info@ingatlankiadasokosan.hu

Köszönjük!