KIK VAGYUNK MI, A SZERVEZŐK?

Az Ingatlankiadás Okosan bloggere, és egyben Airbnb-házigazda, Istenes Mária Éva 2014 szeptembere óta segíti blogján (ingatlankiadasokosan.hu/blog) a magyar házigazdákat eligazodni az online hirdetési felületeken (Airbnb, Booking.com) elsősorban marketing és hirdetéskezelés témakörökben.

A többszörösen Index címlapos bloghoz tartozó Facebook oldalt közel 9000 ember követi, hírleveleinket pedig több mint 2400 feliratkozó olvassa rendszeresen.

Több mint ezer házigazda vett már részt oktatásainkon.

A blog sikerén felbuzdulva 2015. tavasza óta az Ingatlankiadás Okosan csapata rendszeresen tart oktatásokat nem csak a budapesti, de vidéki házigazdák számára is. Nagy sikerű, 5 órás előadásainkon a hirdetések kezelése és marketingtippek mellett Kis-Vén Valéria okleveles adószakértő segíti a házigazdákat a tevékenységgel járó adózási és adminisztrációs kötelezettségek elsajátításában.

a

a

Az elmúlt 4 évben több mint 3000 házigazdával találkoztunk személyesen, az oktatásainkon részt vevő házigazdák pedig mára egy egymást segítő, összetartó csoporttá nőtte ki magát.

Airbnb meetup – 2015. novembere

Felismervén, hogy az Ingatlankiadás Okosan csapata közvetlen kapcsolatban áll a legtöbb budapesti házigazdával, és elérése van további potenciális házigazdákhoz is, 2015 őszén az amerikai Airbnb cég minket kért fel, hogy közösen szervezzünk házigazda-találkozókat Budapesten, melynek sikeresen eleget is tettünk, a 2015-ös őszi párizsi Airbnb Open világkonferencián is az Airbnb vendégeként vehettünk részt.

a

a

Az Ingatlankiadás Okosan eddigi médiamegjelenéseit itt tekintheted meg:

MÉDIAMEGJELENÉSEK

Az elmúlt pár évben azt is felismertük, hogy az egyéb szálláshely-szolgáltatóknak szükségük van hiteles érdekképviseletre is, ezért 2016-ban megalapítottuk a Magyar ApartmanKiadók Egyesületét (MAKE), melynek elnöke Schumicky Balázs. Balázs egy többtucat apartmanból álló hálózat tulajdonosa, üzemeltetője, valamint az Ingatlankiadás Okosan előadója.

Megalakul a MAKE – 2016. november

Mivel az egyéb szálláshely-szolgáltatók piaci jelenlétével korábban és jelenleg is elsősorban és a legalaposabban az Ingatlankiadás Okosan tanácsadói és a MAKE foglalkoznak, így nem is kérdéses, hogy rengeteg TV, rádió, újságcikkben, vitaműsorban is megkérdezik, kikérik a véleményünket. A MAKE szakmai javaslataival, ötleteivel a Magyar Turisztikai Ügynökség valamint az összes jelentősebb online és offline médium foglalkozik, tudósít róluk. Meghívott vendégként a Hír Tv, a Fem3, az RTL Klub műsoraiban fejthette ki az egyesület az álláspontját.

Az Ingatlankiadás Okosan és a MAKE az elmúlt években bebizonyította, hogy hiteles szereplője és képviselője a turizmus ezen iparágának, az általunk képviselt több ezer házigazda pedig jelentős részben járul hozzá a budapesti és vidéki turizmus sikeréhez.

Program, jelentkezés: klikk a képre!

 

 

Viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy rengeteg a felmerülő és megválaszolatlan kérdés a piac ezen kifejezetten új szegmensével kapcsolatban, fontos, hogy a házigazdák naprakész, hiteles információkkal rendelkezzenek a megélhetésüket/jövedelem-kiegészítésüket jelentő tevékenyéggel kapcsolatosan, igényük van az egymással való személyes találkozásra, kapcsolatépítésre, ezért

2017. szeptemberében Akvárium Klubban megrendeztük

Magyarország Első Apartmankiadó Konferenciáját: