Képzéseink

Kiadnád a lakásod turistáknak? Inkább bérbe adnád? Vagy már nyakig benne vagy?  Biztosan mindent jól csinálsz?

Többet nem kell a hivatalok és tanácsadók között rohangálnod, hiszen nálunk mindent egy helyen megtalálsz: adózás, számlázás, jogi tanács, adminisztráció, hirdetések! 

Ne a büntetésekre költsd a bevételed, segítünk! 

Ahhoz, hogy maximálisan tudjunk segíteni mindenkinek, fontos, hogy első körben az alapokkal, alapfogalmakkal legyünk tisztában. Tapasztalatból mondjuk, hogy a legtöbb résztvevő az előadásainkon találkozik először a teljes, átfogó képpel, és hogy pontosan milyen követelményeknek kell megfelelni, bármelyik ingatlanhasznosítási formát is választja az illető. Amint az alapokkal megvagyunk, lehetőséget adunk további, kifejezetten gyakorlati képzésekre is, melyeket próbálunk mindig nem csak az előadáshoz legközelebbi időpontra szervezni, de a hónap közepi bevallásokhoz is, így a kiscsoportos képzéseken ezeket biztonságosan, együtt el tudjuk készíteni. 

Ennek megfelelően az alábbi képzésekkel várunk minden kedves érdeklődőt (a képekre kattintva a képzések tematikája/jelentkezés külön oldalon megnyílik):

Természetesen van lehetőség személyes, privát adótanácsadásra is, akár rövidtávon adjuk ki turistáknak, akár hosszútávon bérbe lakásunkat. Amennyiben szeretnél privát adótanácsadásra jelentkezni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mailcímen: adozas@ingatlankiadasokosan.hu

Visszajelzések képzéseinkről: REFERENCIÁK