Hosszútávú-bérbeadás előadás ÁSZF

1) Az előadás helyszíne, időpontja

  • Időpont: 2016. szeptember 27. 17:00 – 21:00 regisztráció, eredeti számlák átvétele: 16:45-től
  • Helyszín: Nyugati Oktatási Központ (Térkép, megközelíthetőség)
  • Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 9. (Alexandra Könyvesház mellett) 32-es kapucsengő, III. emelet.

2) Részvételi díj, lemondás

Az előadáson való részvétel díja:

  • 2016. szeptember 16. 16h előtti befizetés/utalás* esetén 12.000 Ft + Áfa, azaz 15.240 Ft / fő.
  • 2016. szeptember 16. 16h utáni befizetés/utalás* esetén 15.500 Ft + Áfa, azaz 19.685 Ft / fő.

*Az utalás időpontja, tehát NEM a jelentkezés elküldésének időpontja. 

Lemondási feltételek: a jelentkezés az előadás előtti 5. munkanapig mondható le, ekkor az előadás teljes befizetett díját visszatérítjük. Az előadás előtti 5. munkanaptól a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni, csak amennyiben túljelentkezés és késedelmes utalás miatt a mi részünkről nem tudjuk fogadni a jelentkezésed!

A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezést bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb. miatt)

3) Házirend

  • Regisztráció: 16:45 – 17:00 között.
  • Az előadásra a helyeket nem a megrendelés, hanem a befizetés sorrendjében tudjuk kiadni. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
  • Az előadások alatt kérjük a mobiltelefonokat kikapcsolni.
  • Az előadásokról videó vagy hangfelvételt a szervezők engedélye nélkül készíteni szigorúan tilos!
  • Az előadás során a szervezők fotókat készítenek. A részvétellel hozzájárulsz, hogy szabadon publikálhassuk ezeket a fotókat. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép kerüljön ki, kérjük ELŐRE jelezd a rendezvény napján, az előadás kezdete előtt a regisztrációnál!

4) Adatvédelmi irányelvek

Az előadásra való jelentkezés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át. Az ingatlankiadasokosan.hu weboldal adatkezelője Istenes Mária Éva, a tárhely szolgáltatója a Tárhelypark Kft. Az adatokat a Listamester (Bithuszárok Bt.) szerverein tároljuk, illetéktelen, harmadik személy nem férhet az adatokhoz. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83794/2015. Írásban bármikor kérheted adataid törlését a hírlevélre feliratkozók csoportjából az info@ingatlankiadasokosan.hu címre küldött levélben, vagy az általunk kiküldött hírlevelek alján olvasható „leiratkozom” gomb megnyomásával.

5) Szerzői jog

Az előadáson elhangzottak, illetve kiosztott anyagok az előadók szellemi tulajdonát képezik. Azokat oktatási célra felhasználni, terjeszteni a szervező engedélye nélkül tilos!

6) Egyéb rendelkezések

Szervező fenntartja a jogot az előadások témájának, kezdési időpontjának és a helyszínnek a megváltoztatására, melyről e-mailben vagy telefonon értesítheti a résztvevőket.