Előadás ÁSZF

1) Az előadás helyszíne, időpontja:

  • Időpont: 2018. szeptember 19. 13:00 – 18:00 érkezés, regisztráció: 12:45-től
  • Helyszín: Nyugati Oktatási Központ (Térkép, megközelíthetőség)
  • Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 9. (Alexandra Könyvesház mellett)

2) Részvételi díj, lemondás:

Az előadáson való részvétel díja:

  • 2018. szeptember 7. 16h előtti befizetés/utalás* esetén  19.900 Ft / fő (bruttó, alanyi áfa-mentes összeg)
  • 2018. szeptember 7. 16h utáni befizetés/utalás* esetén 23.500 Ft / fő (bruttó, alanyi áfa-mentes összeg)

*A befizetés/utalás időpontja, tehát NEM a jelentkezés elküldésének időpontja.

Ez nagyjából egy átlagos nyári vendégéjszaka ára, cserébe 5 órán keresztül mindent megtudsz, amit egy átlagos házigazda jobb esetben is akár több hónap utánajárással derít csak ki. Hidd el, tapasztalatból beszélünk.

Ne maradj le! A férőhelyek száma ismét korlátozott, jelentkezésed a részvételi díj befizetése után, érkezési sorrendben tudjuk visszaigazolni és biztosítani, a késedelmes jelentkezéseket és befizetéseket férőhely hiányában elutasíthatjuk!

Lemondási feltételek: a részvétel az előadás előtti 5 naptári napig, írásos formában, e-mailben (info@ingatlankiadasokosan.hu) mondható le díjmentesen, ekkor az előadásra befizetett teljes részvételi díjat visszatérítjük. Az előadás előtti 5 napon belüli lemondás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, csak amennyiben túljelentkezés és/vagy késedelmes utalásod miatt a mi részünkről nem tudjuk fogadni a jelentkezésed, és nem tudod vállalni, hogy részvételi díjaddal automatikusan helyet biztosítsunk a következő oktatásunkon.
A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezést bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb. miatt)

3) Házirend

  • Regisztráció: 12:45-13:00 között.
  • Az előadásra a helyeket nem a megrendelés, hanem a befizetés sorrendjében tudjuk kiadni. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
  • Az előadások alatt kérjük a mobiltelefonokat kikapcsolni.
  • Az előadásokról videó vagy hangfelvételt a szervezők engedélye nélkül készíteni szigorúan tilos!
  • Az előadás során a szervezők fotókat készítenek. A részvétellel hozzájárulsz, hogy szabadon publikálhassuk ezeket a fotókat. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép kerüljön ki, kérjük ELŐRE jelezd a rendezvény napján, az előadás kezdete előtt a regisztrációnál!

4) Adatvédelmi irányelvek

Az előadásra való jelentkezés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át. Az ingatlankiadasokosan.hu weboldal adatkezelője Istenes Mária Éva, a tárhely szolgáltatója a Tárhelypark Kft. Az adatokat a Listamester (Bithuszárok Bt.) szerverein tároljuk, illetéktelen, harmadik személy nem férhet az adatokhoz. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83794/2015. Írásban bármikor kérheted adataid törlését a hírlevélre feliratkozók csoportjából az info@ingatlankiadasokosan.hu címre küldött levélben, vagy az általunk kiküldött hírlevelek alján olvasható „leiratkozom” gomb megnyomásával.

5) Szerzői jog

Az előadáson elhangzottak, illetve kiosztott anyagok az előadók szellemi tulajdonát képezik. Azokat oktatási célra felhasználni, terjeszteni a szervező engedélye nélkül tilos!

6) Egyéb rendelkezések

Szervező fenntartja a jogot az előadások témájának, kezdési időpontjának és helyszínének a megváltoztatására!