Kedves Leendő Egyesületi Tagunk!

A gyorsabb adminisztráció érdekében, kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet az adataiddal, melyek az egyesülethez csatlakozáshoz szükségesek.

Kérjük, nagyon figyelj oda, hogy minden adatot pontosan adj meg, ezzel nagy mértékben megkönnyíted az adminisztrációs terheinket. 

FONTOS!!!!

Tag CSAK és kizárólag az lehet, akinek a nevén van az engedély, tehát hiába intézel te mindent a lakáskiadással kapcsolatban, de az engedély nem a te neveden van, akkor nem tudsz tag lenni! 

Kérjük, az adataidat úgy add meg, ahogyan a példa is mutatja, azaz a kerületet pl: 05, vagy 13, tehát arab és ne római számokkal, ugyancsak a nullát is tedd elé a számnak, ha egy számjegyű a kerület száma.

A telefonszámot is a kért formátumban add meg, tehát írd ki a +36-ot is, és utána a körzetszámot és a 7 jegyű telefonszámod! Ezek mind a mi munkánkat könnyítik meg, ha adatokat kell kinyernünk bármilyen statisztikához! Vonatkozik ez arra is, hogy pl. a nevedet ne végig kicsi vagy nagy betűvel add meg! Neked egy pillanat csak jól kitölteni, de nekünk utána rengeteg időt vesz igénybe, ha egyesével kell mindent javítanunk. 

Hol találod az engedély nyilvántartási számod? Megmutatjuk, klikk a képre, pirossal bekarikáztuk neked! NE IKTATÁSI SZÁMOT KÜLDJ!

engedely-fbra

Köszönjük szépen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *