Legyél te is Airbnb házigazda!


budapesti találkozó11.05 & 11. 07._1448126419657Airbnb Budapest – Találkozó

Ha még NEM VAGY HÁZIGAZDA, de szeretnéd tudni, hogyan adhatnád ki a lakásodat turistáknak az Airbnb segítségével, akkor itt a helyed: Az Airbnb-n keresztül meghirdetheted a kanapédat, egy vagy több szobádat, a teljes lakásod, de a házad vagy akár a kastélyodat is! Tudd meg te is, hogyan tehetsz szert lakáskiadásoddal plusz bevételre, miközben rengeteg érdekes emberrel is megismerkedhetsz a világ különböző pontjáról. Az Airbnb globális közösségéről nem is beszélve!

Várunk téged is szeretettel budapesti találkozónkon, ahol megismerheted az Airbnb történetét, megtudhatod, hogyan válhatsz te is házigazdává, mennyi pénzt kereshetsz ingatlanoddal, sőt, az Airbnb hivatalos képviselői mellett személyesen találkozhatsz olyan budapesti házigazdákkal is, akik szuper sikeresen adják ki a lakásaikat, és erről szívesen mesélnek is neked.

Az eseményen való részvétel mindenki számára ingyenes, de a férőhelyek száma miatt regisztrációhoz kötött. A találkozó alatt az enni és innivalóról is mi gondoskodunk! 

  • Időpont:

2015. november 5. 18-21h BETELT, több regisztrációt nem tudunk fogadni! 

VAGY 

2015. november 7. 15-18h BETELT, több regisztrációt nem tudunk fogadni! 

Ha most egyik időpontra sem fértél be, vagy máskor szeretnél jönni, ne csüggedj, hiszen folyamatosan szervezünk ugyanilyen találkozókat ÚJ HÁZIGAZDÁKNAK, így a legördülő listából kérjük válaszd az alábbi opciót: ÚJ HÁZIGAZDA A KÖVETKEZŐ ALKALOMMAL.

Ha már AKTÍV HÁZIGAZDA vagy, találkozz velünk következő kifejezetten AKTÍV HÁZIGAZDÁKNAK szóló rendezvényünkön, ahol az Airbnb képviselői mellett további házigazdákkal találkozhatsz. Ismerkedünk, mesélünk, eszmét cserélünk, jól érezzük magunkat. 

  • Időpont:

2015. november 4. 18:30 – 20:30 BETELT, több regisztrációt nem tudunk fogadni! 

Ha most ez az időpont nem jó, vagy mégsem férsz be, de szeretnél legközelebb eljönni, ne csüggedj, hiszen folyamatosan szervezünk ugyanilyen találkozókat AKTÍV HÁZIGAZDÁKNAK, így a legördülő listából kérjük válaszd az alábbi opciót: AKTÍV HÁZIGAZDA KÖVETKEZŐ ALKALOMMAL.

  • Helyszín: 

Kajahu Food Together – V. Budapest, Petőfi Sándor utca 11. 

Ne maradj le, a férőhelyek száma korlátozott, küldd el regisztrációdat most:

*Feltételek:

  • A találkozón való részvétel ingyenes, de feltétele az oldalunkon elküldött regisztráció.
  • Az előadás során a szervezők fotókat készítenek. A részvétellel hozzájárulsz, hogy szabadon publikálhassuk ezeket a fotókat. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép kerüljön ki, kérjük ELŐRE jelezd nekünk!
  • Regisztrációddal automatikusan feliratkozol az Ingatlankiadás Okosan hírlevelére, melyről bármikor egyetlen gombnyomással leiratkozhatsz.

airbnb meetup1