Airbnb A-tól Z-ig

Kifejezetten olyan házigazdáknak szól ez az újfajta kiscsoportos oktatásunk, akik még nem rendelkeznek Airbnb regisztrációval/profillal. A tréning célja, hogy minden olyan beállítást megtanulj profiktól, amire a legtöbb házigazda csak menet közben hónapok alatt, többszöri “hibák” elkövetése után sajátított el, sok esetben akár többszázezer ft-os “tanulópénzt” fizetve a kezdeti nem optimális beállításainak “köszönhetően”.

Együtt fogjuk lépésről-lépésre felépíteni a hirdetésed, emiatt ha már van Airbnb profilod/hirdetésed és csak kicsit is tapasztalt vagy, neked a hagyományos GYAKORLATI TRÉNING-ünket javasoljuk!

Kiscsoportos (max. 12 fő) tréningünkön az alábbi beállításokkal foglalkozunk:

 • Regisztráció – profil, szálláshely
 • Szálláshelyedre egyénileg optimalizált cím, leírás
 • Árazás (induláshoz, mellék- és főszezonra)
 • Naptár optimális beállítása
 • Bevált trükkök, praktikák induláshoz és a későbbiekre
 • Számlázási adatok, kifizetések helyes beállítása,

Az oktatáson való leghatékonyabb munkához az alábbiakat hozd magaddal:

 • Wifi kapcsolódásra alkalmas laptop + okostelefon
 • saját (nem céges) emailcím: pl. gmail, hotmail, yahoo, stb.
 • HUF és/vagy deviza bankszámlaszám, ennek pontos adatai! (IBAN számlaszám, SWIFT-kód, bank adatai – mi ezekre semmiképpen nem látunk rá, de megmutatjuk, hogyan állítsd be jól a rendszerben!)
 • Jó minőségű és felbontású fényképek az ingatlanról és a környékéről! (Ha csak ez után lesz profi módon befotózva a lakásod, az sem gond, de mindenképpen legyen a laptopodon/telefonodon néhány fotó legalább a környékről, kezdetnek ez is elegendő lesz!)

KIK TARTJÁK AZ OKTATÁST?


profil1A kiadó lakások hirdetésével kapcsolatos gyakorlati lépéseken Istenes Mária Éva online marketing tanácsadó fogja a résztvevőket végigvezetni. Marcsi, miután évek óta sikeresen menedzseli lakásait, 2014 óta szorgalmasan írja ingatlankiadással kapcsolatos népszerű blogunkat is, melyben hasznos tanácsokkal és ötletekkel látja el a rövidtávú lakáskiadással foglalkozó olvasókat. Több éves ingatlanértékesítési és kiadási tapasztalatait online marketing szaktudásával ötvözve, mindenki számára érthetően és követhetően mutatja be, hogyan lehetünk még sikeresebb házigazdák.

a

a

a

 

Mészáros Márta 2009 óta Airbnb házigazda, több éve sikeres Airbnb Superhost – lakásüzemeltetés és rövidtávú lakáskiadás a szakterülete.

Többéves online marketing tapasztalattal, közgazdász végzettséggel és 10 éves vendégfogadási tapasztalattal segít abban, hogy ne kövesd el azokat a hibákat az Airbnb regisztrációnál és beállításoknál, amiket ő már elkövetett. Az Airbnb oldalának szakértője – segít optimalizálni azt, amire szükséged van, személyre szabottan.

a

 

A tréning helyszíne, időpontja:

 • Időpont: 2019. május 15. 10:00 – 13:00, érkezés, regisztráció: 9:45-től
 • Helyszín: Oktatóterem.com (Térkép, megközelíthetőség)
 • Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/A

Az előadáson való részvétel díja:

 • 14.500 Ft / fő (bruttó, alanyi áfa-mentes összeg)

+++ BÓNUSZ: Minden előadáson és gyakorlati tréningen résztvevő díjmentesen csatlakozhat exkluzív Facebook csoportunkhoz, ahol több száz szállásadó a nap bármely szakában különböző témában oszt meg mindenki számára hasznos információkat, kérdéseket és válaszokat.

További referenciákért klikk: RÓLUNK MONDTÁK

Ne maradj le, küldd el jelentkezésed most!

JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES SZÁMLÁZÁSI ADATOK:

A számla az általad megadott adatok szerint lesz kiállítva, így kérjük, nagyon figyelj oda, hogy biztosan minden adatot jól adj meg!

Pontos, teljes neved*
Email-címed (biztosan jól írtad be?)*
Telefonszámod*
Irányítószám*
Város*
Utca neve, házszám, emelet/ajtó*
Teljes céges adatok (ha erre kéred a számlát)
Megjegyzés (itt leírhatod a kérdésed is, amit fel szeretnél tenni az oktatáson)
ÁSZF (itt olvasható)*